Fagylalt

KAPITÁNY FAGYLALT: MINŐSÉG ÉS TAPASZTALATkapitány_fagylalt_logó.jpg

Cukrászdánk 1991-es alapítása óta kínál saját gyártású fagylaltot, amelyet kezdetektől fogva nem csak saját üzleteinkben árusítjuk, hanem úgynevezett pultkész megoldásban, nagykereskedelmi értékesítésben is kínáljuk.

A szakmában eltöltött közel négy évtized alatt alaposan kiismertük a vásárlók és a kereskedők igényeit, szokásait, az ebből nyert tapasztalatainkat – természetesen a kész termék mellett – készségesen átadjuk partnereinknek, hozzásegítve őket is egy sikeres vállalkozás létrehozásához.

Különösen büszkék vagyunk fagylaltjainkra, melyeket hagyományos, főzött eljárással, az olaszos „vonalat” követve készítünk és tökéletesítünk időről-időre, hogy a végeredmény valódi, krémes, testes, nem folyós, nem olvadozós, kiváló fagylalt legyen.

Fagylaltjainkat 2016-ban átadott új fagylaltüzemünkben, magunk állítjuk elő, frissen, saját receptúráink alapján, főzött eljárással.

A fagylaltok előállításához valódi gyümölcsöt, olajos magvakat, csokoládét, természetes alapanyagokat és 100%-os pasztákat használunk.

A friss fagylaltot a díszítést követően – mely lehet egyedi, vevőink kérésének megfelelően elkészített – sokkolással hűtjük, majd egészen a pultba kerülésig folyamatos hűtés alatt tartjuk, így őrizve meg annak krémességét és lágyságát, mindaddig, amíg az a fogyasztó tölcsérébe nem kerül.

A 100-nál is több ízt felölelő palettánkon jól megférnek egymás mellett az olyan alapnak számító klasszikusok, mint a csokoládé vagy a vanília és a modern, aktuális divatot tükröző igazi különlegességet jelentő ízek.

Az utóbbi időben előre törtek és nagy népszerűségnek örvendnek az öntetes, ropogós ízesítőkkel rétegezett (ún variegált) fagylaltjaink (pl. velencei álom, csokis keksz, túró rudi, oreo áfonyás/meggyes joghurt) és a több fagylaltból, valamint öntetekből rétegezett flan típusú termékek.

Kiemelt figyelmet fordítunk a cukorbetegségben és a különféle ételintoleranciákban szenvedőkre, valamint a vonalaikra vigyázó fagylaltkedvelők igényeinek kielégítésére. Az Olvita elnevezésű fagylaltjaink és fagylaltdesszertjeink között egyaránt megtalálhatók a laktóz- és gluténérzékenyeknek, a cukorbetegeknek, a vegáknak vagy vegánoknak, a diétázóknak vagy egészségtudatos étrendet követők számára ajánlott ízek is. Az Olivta nevet viselő desszertjeink a neves olasz gyártó, a Fugar ólvi line elnevezésű alapanyagaira építve, saját fejlesztéseinkkel kiegészítve készülnek. Több mint 20 féle verzióban, klasszikus és variegált ízekben is elérhetők.

Fagylaltjainkat saját üzleteinkben (egy budapesti és két kiskunlacházai cukrászdában), továbbá viszonteladóinknál lehet megkóstolni.