Esküvői csomagajánlataink

Ingyenes Kóstoló

Üzleteinkben, előre egyeztetett időpontban ingyenes kóstolási lehetőséget biztosítunk, melynek keretében megkóstolhatják édes és sós süteményeinket. A kóstolóhoz, kérjük, minden esetben előre egyeztessenek időpontot!

Szállítás

A kiszállítás Budapesten és Kiskunlacháza 40 km-es sugarú körzetében ingyenes, melynek pontos részleteiről kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken. Távolabbi helyszínekre történő szállításnál és/vagy a 40.000 Ft-os összértéket el nem érő megrendeléseknél a kiszállításra egyedi ajánlatot adunk.
A szállítás minden esetben hűtőkocsival történik, a megadott időpontra és helyszínre.

Kedvezményes előrendelés

A március 31-ig, előleg megfizetésével leadott megrendeléseknél a rendelés teljes értékéből 10% kedvezmény adunk.

Tortaminták

Weboldalunkon több száz féle esküvői tortából válogathatnak, ám ha nem találnak elgondolásuknak megfelelő tortát, küldjék el nekünk elképzeléseiket és mi a legjobb tudásunk szerint azon leszünk, hogy megvalósítjuk azokat!

Ízek és díszítés

Több mint 40 féle ízből választhatnak.Emeletes tortáinkból lehetséges szintenként más és más ízt kérni.A torták burkolata lehet marcipán, cukortészta, csokoládé (ét, tej és fehér), krém, tükörfény vagy egydi igények szerint készített.
Bővebb információért kattintson IDE.

Allergia és ételérzékenység

Cukrászdánktól glutén-, laktóz-, tojásmentes; cukorhelyettesítőkkel készített csökkentett energiatartalmú torták és aprósütemények is rendelhetők. A részletekről minden esetben egyéni egyeztetés szükséges!

További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Csomagajánlatok 30-250 fős lakodalmakra »

eskuvoiajanlat.png